Sedan senast

| Kommentarer |2015-01-12 | Tid: 13:25:10 | Vardag |

Winter wonderland utanför mitt fönster
Nu har jag inte bloggat på hur länge som helst. Så vad har hänt sedan senast? 
Bor nu mera i Stockholm och fick mitt drömjobb på hårgänget på Götgatan! 😁 har sedan en månad tillbaka köpt min första alldeles egna bostadsrätt och det känns kanon! Så bor och trivs i Stockholm! Är väl mest jobb i mitt liv just nu känns det som men jag klagar inte, stortrivs och känner att allt känns kanon! 
Har väl hänt så mycket mer men vet inte riktigt var jag ska börja.. Får sätta mig när jag har tid en kväll och skriva ner allt som pågår i mitt liv just nu. 
Just nu har jag lunch och sitter och tar det lugnt för första gången sedan 7 i morse. Känns bra det med. Känner att jag är så positiv just nu, men har väl egentligen inget att vara negativ över. Det är så mycket glädje och så mycket kärlek i mitt liv just nu så det känns bara bra! 
Tänkte börja blogga lite ibland igen och nu när jag äntligen tagit tag i att fixa bredband till min kära lägenhet med så kan jag komma igång igen! 
Hur är allting med er? Ser att det är några regelbundna besökare även fast jag inte har uppdaterat, kul! Nu ska jag återgå till jobb, så vi hörs när vi hörs! :)

Kommentarer

Kommentera Här;
Lite att tänka på innan du kommenterar;Alla kommentarer läses igenom och godkänns innan de publiceras.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback