fram till nu.

| Kommentarer |2013-04-09 | Tid: 20:26:11 | Vardag |
Bilder från min Instagram där jag heter Albinsvenssonse så det är bara att följa mig där då jag är betydligt mer aktiv där än här..
Så, vad har egentligen hänt sedan senast jag bloggade. Det är en massa som har hänt, både positiva och negativa saker så jag tänkte att jag skulle skriva det positiva! 
Det som är den största skillnaden sedan jag bloggade senast är väl att jag är ett år äldre nu, jag har fyllt 18. Det känns som en evighet sedan det hände (den 31a mars) men det är ändå ganska nytt.. Nu står jag på pressbyrån och vill bli legitimerad när jag köper cigg, nu kommer jag in på klubbarna i stan lagligt, jag är myndig och bestämmer över mig själv vilket känns extremt bra men sen så känns det inte som om det är så mycket mer som har hänt egenligen. Jag är fömodligen lika naiv som jag var för en månad sedan, jag tänker förmodligen likadant men ändå så är jag 18 år, och det måste jag bara få säga att JAG ÄR VUXEN VAD FAN ALLA NI ANDRA ÄN SÄGER. 
Det är mycket mer som har hänt sedan jag senast bloggade men detta var väl det som jag ville förmedla. Och för er som undrar hur min 18års dag var så var den toppen. Hade världens finaste vänner hemma på middag och förkrök innan, sen stack vi som va 18 ut och festade hela natten. Det enda som va lite jobbigt kan ha varit att klockan flyttades fram vilket gjorde att det blev 0500 en timme snabbare än vad det hade blivit i vanliga fall och då stänger klubbarna.. så det var kanske det enda jobbiga med den dagen!
Hoppas att allt är bra med er, och allt är bra med mig med. PUSS!

Kommentarer

Kommentera Här;
Lite att tänka på innan du kommenterar;Alla kommentarer läses igenom och godkänns innan de publiceras.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback